Jeugdfonds Geefmaand

Wat is er mooier dan kinderen en jongeren een kans geven deel te nemen aan sport en cultuur? Daarom roepen wij december uit tot Jeugdfonds Geefmaand. Tijdens deze maand hebben wij mooie acties samen met onze ambassadeurs! 

Tijdens de Jeugdfonds Geefmaand willen we er samen met jou voor zorgen dat vanaf het nieuwe jaar nog meer kinderen een jaar lang mee kunnen doen met voetbal, muziekles, turnen, dansen, zwemmen, judo, tennis of theaterles. Onze ambassadeurs stellen mooie sport- en cultuurprijzen beschikbaar die jij kan winnen!

 

*** Update 12-1-2022: de Jeugdfonds Geefmaand is afgelopen, er kan niet meer gedoneerd of meegedaan worden voor een prijs. De winnaars hebben een persoonlijk bericht ontvangen. Ontzettend bedankt aan iedereen die mee heeft gedaan! ***

 

Bekijk voor je doneert, de spelvoorwaarden.

Als je doneert via één van onze ambassadeurs om kans te maken op een prijs, gebruiken wij je gegevens voor het uitvoeren van de winactie. Zo kunnen wij je e-mailadres gebruiken om je eventueel te benaderen voor de winst van één van de ambassadeursprijzen. Hoe wij verder omgaan met jouw gegevens bij deze donatie kun je lezen in ons Privacystatement.

De trekking voor alle winacties vindt plaats op donderdag 6 januari 2022. De winnaars worden dezelfde dag per e-mail op de hoogte gebracht.

Read more Read less
Inspiratie nodig?
from €10,000 (84%)