Anne-Will Lufting

You can't donate or start fundraising anymore
from €1,000 (81%)
You can't donate or start fundraising anymore
1 op de 11 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Deze kinderen kunnen niet deelnemen aan sportieve of culturele activiteiten omdat er thuis te weinig geld is. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Drenthe betaalt voor deze kinderen de contributie of het lesgeld. 

 

Anne-Will Lufting

 

Als ambassadeur van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Drenthe wil ik kinderen enthousiasmeren voor culturele activiteiten. "Om plezier te beleven aan kunst en cultuur door, zoals in mijn geval, met mijn handen iets te creëren. Ik vind het geweldig dat dankzij het Jeugdfonds voor ieder kind de mogelijkheid bestaat om in aanraking te komen met kunst en cultuur. Een kans om een eigen identiteit te vormen en te ontdekken wie je bent en wie je wilt zijn."

Doe mee met de Jeugdfonds Geefmaand en maak kans op een werkstuk van Anne-Will Lufting

Samen zorgen we ervoor dat elk kind mee kan doen!

Anne-Will

 

Bron foto: René Manders / DCI Media

 

Bekijk voor je doneert, de spelvoorwaarden. Als je hier doneert, gebruiken wij je gegevens voor het uitvoeren van de winactie. Zo kunnen wij je e-mailadres gebruiken om je eventueel te benaderen voor de winst van één van de ambassadeursprijzen. Hoe wij verder omgaan met jouw gegevens bij deze donatie kun je lezen in ons Privacystatement.

De trekking voor deze winactie vindt plaats op donderdag 6 januari 2022. De winnaar wordt dezelfde dag per e-mail op de hoogte gebracht.