Bert van Marwijk

You can't donate or start fundraising anymore
from €1,000 (5%)
You can't donate or start fundraising anymore
1 op de 11 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Deze kinderen kunnen niet deelnemen aan sport omdat er thuis te weinig geld is. Het Jeugdfonds Sport Limburg betaalt voor deze kinderen de contributie of het lesgeld. 

 

Bert van Marwijk

 

Sporten is leuk, je groeit er mentaal en fysiek van, al sporten kun je zelfvertrouwen en eigen waarde ontwikkelen en sport brengt je in contact met andere kinderen. Sporten in clubverband bevordert bovendien de individuele, sociale en maatschappelijke integratie. 

Als er een probleem is dan los ik dat het liefst meteen op. Ook echte problemen. Daarom ben ik ambassadeur van het Jeugdfonds Sport Limburg! 

Doe mee met de Jeugdfonds Geefmaand en maak kans op mijn gesigneerde boek 

Bert

Bekijk voor je doneert, de spelvoorwaarden. Als je hier doneert, gebruiken wij je gegevens voor het uitvoeren van de winactie. Zo kunnen wij je e-mailadres gebruiken om je eventueel te benaderen voor de winst van één van de ambassadeursprijzen. Hoe wij verder omgaan met jouw gegevens bij deze donatie kun je lezen in ons Privacystatement.

De trekking voor deze winactie vindt plaats op donderdag 6 januari 2022. De winnaar wordt dezelfde dag per e-mail op de hoogte gebracht.