Emmelie Zipson

You can't donate or start fundraising anymore
from €1,000 (6%)
You can't donate or start fundraising anymore
1 op de 11 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Deze kinderen kunnen niet deelnemen aan sportieve of culturele activiteiten omdat er thuis te weinig geld is. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt voor deze kinderen de contributie of het lesgeld. 

 

Emmelie Zipson 

 

Er zijn veel kinderen en jongeren die vanuit huis niet snel in aanraking komen met kunst en cultuur. Deels vanuit onbekendheid maar ook omdat er geen geld is om naar voorstellingen te gaan of om de kinderen muziek, theater of dansles te laten volgen. Dat betekent dat die kinderen iets essentieels missen, daar ben ik van overtuigd.  

Doordat ik al op jonge leeftijd kon beginnen met atletiek en muziek had ik een uitlaatklep. Een manier om mij naast school te ontwikkelen met andere kinderen om mij heen. Het Jeugdfonds zorgt dat ook kinderen waarbij dit niet vanzelfsprekend is kunnen gaan sporten of iets met kunst & cultuur kunnen gaan doen. 

Doe mee met de Jeugdfonds Geefmaand en maak kans op één van de volgende prijzen:

  • Door mij ingezongen boodschap;
  • Een zangles;
  • Presentatie training. 

Liefs, Emmelie 

Bekijk voor je doneert, de spelvoorwaarden. Als je hier doneert, gebruiken wij je gegevens voor het uitvoeren van de winactie. Zo kunnen wij je e-mailadres gebruiken om je eventueel te benaderen voor de winst van één van de ambassadeursprijzen. Hoe wij verder omgaan met jouw gegevens bij deze donatie kun je lezen in ons Privacystatement.

De trekking voor deze winactie vindt plaats op donderdag 6 januari 2022. De winnaars worden dezelfde dag per e-mail op de hoogte gebracht.