Erben Wennemars en Dione de Graaff

You can't donate or start fundraising anymore
from €1,000 (18%)
You can't donate or start fundraising anymore
1 op de 11 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Deze kinderen kunnen niet deelnemen aan sportieve of culturele activiteiten omdat er thuis te weinig geld is. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt voor deze kinderen de contributie of het lesgeld. 

 

Erben Wennemars en Dione de Graaff

 

Sport heeft ons heel veel gegeven. Wij wonen in een fantastisch land, maar er zijn kinderen die langs de schaatsbaan staan en die graag mee willen doen maar het niet kunnen. Niet omdat ze het talent niet hebben maar omdat ze thuis niet de financiële middelen hebben. En dat doet ons echt pijn. Gelukkig is daarvoor het Jeugdfonds Sport & Cultuur.  

Ieder kind moet kunnen sporten. Sterker nog, eigenlijk zou elk kind het recht moeten hebben om te kunnen sporten. Arm of rijk, dat mag niet uitmaken. Sport verbindt. 

Help jij ons meer kinderen te laten schaatsen, voetballen of tennissen? Doe mee en maak kans op kaartjes voor een wedstrijd in Thialf! (wedstrijd en datum later te bepalen)

Erben & Dione

 

Bekijk voor je doneert, de spelvoorwaarden. Als je hier doneert, gebruiken wij je gegevens voor het uitvoeren van de winactie. Zo kunnen wij je e-mailadres gebruiken om je eventueel te benaderen voor de winst van één van de ambassadeursprijzen. Hoe wij verder omgaan met jouw gegevens bij deze donatie kun je lezen in ons Privacystatement.

De trekking voor deze winactie vindt plaats op donderdag 6 januari 2022. De winnaar wordt dezelfde dag per e-mail op de hoogte gebracht.