FC Groningen

You can't donate or start fundraising anymore
from €1,000 (19%)
You can't donate or start fundraising anymore
1 op de 11 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Deze kinderen kunnen niet deelnemen aan sportieve of culturele activiteiten omdat er thuis te weinig geld is. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen betaalt voor deze kinderen de contributie of het lesgeld. 

 

FC Groningen 

 

FC Groningen heeft als maatschappelijke ambitie bewegingsarmoede te bestrijden in het verzorgingsgebied van de Trots van het Noorden. Wij denken dat bewegen de basis is om veel uit je leven te halen. Door gezond te zijn in lichaam en geest, maar ook door hiermee sociale ervaring op te doen zoals leren samenwerken, winnen en verliezen en respect tonen naar elkaar. We vinden het belangrijk dat ieder kind de kans krijgt om te sporten. Ook, of misschien wel juist, als hiervoor thuis onvoldoende geld is.

Doe mee en maak kans op één van deze prijzen, beschikbaar gesteld door FC Groningen: 

  • Een gesigneerd shirt;
  • FC Groningen-bal;
  • Kaartjes voor een wedstrijd.

Samen zorgen we ervoor dat elk kind mee kan doen!

Bekijk voor je doneert, de spelvoorwaarden. Als je hier doneert, gebruiken wij je gegevens voor het uitvoeren van de winactie. Zo kunnen wij je e-mailadres gebruiken om je eventueel te benaderen voor de winst van één van de ambassadeursprijzen. Hoe wij verder omgaan met jouw gegevens bij deze donatie kun je lezen in ons Privacystatement.

De trekking voor deze winactie vindt plaats op donderdag 6 januari 2022. De winnaars worden dezelfde dag per e-mail op de hoogte gebracht.