Ginella Zerbo

You can't donate or start fundraising anymore
from €1,000 (24%)
You can't donate or start fundraising anymore
1 op de 11 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Deze kinderen kunnen niet deelnemen aan sportieve of culturele activiteiten omdat er thuis te weinig geld is. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt voor deze kinderen de contributie of het lesgeld. 

 

Ginella Zerbo

 

Het leven is zoveel leuker als je sport! Als je bij een vereniging gaat sporten, bouw je een nieuwe vriendenkring op en daardoor word je steeds socialer.  

Dankzij de financiële steun van mijn familie kon ik altijd blijven hockeyen. Dat geldt helaas niet voor iedereen. Daarom is het Jeugdfonds Sport & Cultuur van groot belang om alle kinderen een kans te geven om te kunnen sporten. 

Wil jij mee meer kinderen te laten hockeyen, voetballen, tennissen, dansen of turnen? Doe mee en maak kans op één van deze prijzen:

  • Door mij gesigneerde hockeystick;
  • Door mij gesigneerd shirt.  

Liefs, Ginella

Bekijk voor je doneert, de spelvoorwaarden. Als je hier doneert, gebruiken wij je gegevens voor het uitvoeren van de winactie. Zo kunnen wij je e-mailadres gebruiken om je eventueel te benaderen voor de winst van één van de ambassadeursprijzen. Hoe wij verder omgaan met jouw gegevens bij deze donatie kun je lezen in ons Privacystatement.

De trekking voor deze winactie vindt plaats op donderdag 6 januari 2022. De winnaars worden dezelfde dag per e-mail op de hoogte gebracht.