Lars Balk

You can't donate or start fundraising anymore
from €1,000 (35%)
You can't donate or start fundraising anymore
1 op de 11 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Deze kinderen kunnen niet deelnemen aan sportieve of culturele activiteiten omdat er thuis te weinig geld is. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht betaalt voor deze kinderen de contributie of het lesgeld. 

 

Lars Balk


Sport is waar ik energie van krijg en elke dag weer van geniet. Met vrienden samen op het hockeyveld keihard trainen en daarna samen relaxen. Ik gun daarom elk kind dat hij of zij lekker kan sporten. Dit is niet alleen goed voor de gezondheid maar ook om met je vriendjes of vriendinnetjes plezier te maken.

Doe mee met de Jeugdfonds Geefmaand en maak kans op een gesigneerd T-shirt van mij!

Samen zorgen we ervoor dat elk kind mee kan doen!

Groetjes,
Lars

Bekijk voor je doneert, de spelvoorwaarden. Als je hier doneert, gebruiken wij je gegevens voor het uitvoeren van de winactie. Zo kunnen wij je e-mailadres gebruiken om je eventueel te benaderen voor de winst van één van de ambassadeursprijzen. Hoe wij verder omgaan met jouw gegevens bij deze donatie kun je lezen in ons Privacystatement.

De trekking voor deze winactie vindt plaats op donderdag 6 januari 2022. De winnaars worden dezelfde dag per e-mail op de hoogte gebracht.