Marise den Bakker

You can't donate or start fundraising anymore
from €1,000 (0%)
You can't donate or start fundraising anymore
1 op de 11 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Deze kinderen kunnen niet deelnemen aan sportieve of culturele activiteiten omdat er thuis te weinig geld is. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Gelderland betaalt voor deze kinderen de contributie of het lesgeld. 

 

Marise den Bakker

 

Singer-songwriter Marise den Bakker zingt graag over haar gedachten en gevoelens. Ze vindt het belangrijk om te zingen over onderwerpen die soms moeilijk bespreekbaar zijn. “Daarom vind ik het ook mooi om een bijdrage te kunnen leveren aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur Gelderland. Het is belangrijk om ook het onderwerp armoede bespreekbaar te maken. Onder jongeren is er veel schaamte en het kan helpen om er over te praten.”

Help jij mee om kinderen te laten zingen? Doe mee en maak kans op 1 uur zangworkshop voor 2 personen door Marise.

Bekijk voor je doneert, de spelvoorwaarden. Als je hier doneert, gebruiken wij je gegevens voor het uitvoeren van de winactie. Zo kunnen wij je e-mailadres gebruiken om je eventueel te benaderen voor de winst van één van de ambassadeursprijzen. Hoe wij verder omgaan met jouw gegevens bij deze donatie kun je lezen in ons Privacystatement.

De trekking voor deze winactie vindt plaats op donderdag 6 januari 2022. De winnaar wordt dezelfde dag per e-mail op de hoogte gebracht.