Màxim van Schijndel

You can't donate or start fundraising anymore
from €1,000 (22%)
You can't donate or start fundraising anymore
1 op de 11 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Deze kinderen kunnen niet deelnemen aan sport omdat er thuis te weinig geld is. Het Jeugdfonds Sport Amsterdam betaalt voor deze kinderen de contributie of het lesgeld. 

Màxim van Schijndel


Sporten is een groot deel van mijn jeugd geweest. Ik vind het daardoor belangrijk dat ieder kind kan sporten en dezelfde kansen krijgt. Het is niet alleen belangrijk dat kinderen fit blijven maar sport kan ook in het sociale leven helpen. In de sportwereld kan je namelijk veel vrienden voor het leven maken. Help jij mij daarom mee om vanaf het nieuwe jaar zoveel mogelijk kinderen te laten sporten?

Doe mee en maak kans op een freerun clinic voor jou en 3 vrienden die ik persoonlijk zal geven.

Samen zorgen we ervoor dat elk kind mee kan doen!

Groeten,
Màxim

Bekijk voor je doneert, de spelvoorwaarden. Als je hier doneert, gebruiken wij je gegevens voor het uitvoeren van de winactie. Zo kunnen wij je e-mailadres gebruiken om je eventueel te benaderen voor de winst van één van de ambassadeursprijzen. Hoe wij verder omgaan met jouw gegevens bij deze donatie kun je lezen in ons Privacystatement.

De trekking voor deze winactie vindt plaats op donderdag 6 januari 2022. De winnaar wordt dezelfde dag per e-mail op de hoogte gebracht.