Mike Teunissen

You can't donate or start fundraising anymore
from €1,000 (21%)
You can't donate or start fundraising anymore
1 op de 11 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Deze kinderen kunnen niet deelnemen aan sport omdat er thuis te weinig geld is. Het Jeugdfonds Sport Limburg betaalt voor deze kinderen de contributie of het lesgeld. 

 

Mike Teunissen

 

Op de fiets heb ik een gevoel van vrijheid. Zo gaaf. Daarom wil ik kinderen op de fiets krijgen zodat zij dit ook kunnen ervaren. Dat motiveert me extra om aandacht te vragen voor kinderen die niet kunnen sporten omdat hun ouders het niet kunnen betalen. Ik vind het zo belangrijk dat kinderen die kans krijgen. Het vormt je.

Doe mee met de Jeugdfonds Geefmaand en maak kans op één van de volgende prijzen:

  • Drie gesigneerde shirts (losse prijzen);
  • Twee gesigneerde bidons (losse prijzen).

Groeten,
Mike

Bekijk voor je doneert, de spelvoorwaarden. Als je hier doneert, gebruiken wij je gegevens voor het uitvoeren van de winactie. Zo kunnen wij je e-mailadres gebruiken om je eventueel te benaderen voor de winst van één van de ambassadeursprijzen. Hoe wij verder omgaan met jouw gegevens bij deze donatie kun je lezen in ons Privacystatement.

De trekking voor deze winactie vindt plaats op donderdag 6 januari 2022. De winnaars worden dezelfde dag per e-mail op de hoogte gebracht.