Richèl Hogenkamp

You can't donate or start fundraising anymore
from €1,000 (26%)
You can't donate or start fundraising anymore
1 op de 11 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Deze kinderen kunnen niet deelnemen aan sportieve of culturele activiteiten omdat er thuis te weinig geld is. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Gelderland betaalt voor deze kinderen de contributie of het lesgeld. 

 

Richèl Hogenkamp

 

Voor de 29-jarige Richèl Hogenkamp is tennis haar leven en ze vindt dat iedereen minimaal de kans moet krijgen om te kunnen sporten. “Ik steun het Jeugdfonds Sport & Cultuur Gelderland omdat ik weet hoe belangrijk sport is en wat het bijdraagt aan de sociale ontwikkeling. Dat gun ik ieder kind.”

Help jij mee kinderen te laten tennissen? Doe mee en maak kans op één van de door Richèl beschikbaar gestelde prijzen: 

  • Gesingeerd NL tennisshirt;
  • Kaartjes voor Nederland – Spanje tijdens de Billy Jean Kingcup op 15-16 april 2022.

Bekijk voor je doneert, de spelvoorwaarden. Als je hier doneert, gebruiken wij je gegevens voor het uitvoeren van de winactie. Zo kunnen wij je e-mailadres gebruiken om je eventueel te benaderen voor de winst van één van de ambassadeursprijzen. Hoe wij verder omgaan met jouw gegevens bij deze donatie kun je lezen in ons Privacystatement.

De trekking voor deze winactie vindt plaats op donderdag 6 januari 2022. De winnaars worden dezelfde dag per e-mail op de hoogte gebracht.