Riejanne Markus

You can't donate or start fundraising anymore
from €1,000 (58%)
You can't donate or start fundraising anymore
1 op de 11 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Deze kinderen kunnen niet deelnemen aan sportieve of culturele activiteiten omdat er thuis te weinig geld is. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland betaalt voor deze kinderen de contributie of het lesgeld. 

 

Riejanne Markus

 

Elke dag staat voor mij in het teken van mijn sport beoefenen. Hoe fijn zou het zijn als elk kind de kans zou hebben om te kunnen sporten. Tijdens de 'Jeugdfonds Geefmaand' halen wij geld op om in het nieuwe jaar zo veel mogelijk kinderen de kans te bieden om te kunnen sporten.

Help jij mee? Doe mee met Jeugdfonds Geefmaand en wie weet win jij een gesigneerd wielershirt van mij

Liefs, Riejanne 

Bekijk voor je doneert, de spelvoorwaarden. Als je hier doneert, gebruiken wij je gegevens voor het uitvoeren van de winactie. Zo kunnen wij je e-mailadres gebruiken om je eventueel te benaderen voor de winst van één van de ambassadeursprijzen. Hoe wij verder omgaan met jouw gegevens bij deze donatie kun je lezen in ons Privacystatement.

De trekking voor deze winactie vindt plaats op donderdag 6 januari 2022. De winnaars worden dezelfde dag per e-mail op de hoogte gebracht.