Sanne Hans (Miss Montreal)

You can't donate or start fundraising anymore
from €1,000 (27%)
You can't donate or start fundraising anymore
1 op de 11 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Deze kinderen kunnen niet deelnemen aan sportieve of culturele activiteiten omdat er thuis te weinig geld is. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt voor deze kinderen de contributie of het lesgeld. 

 

Sanne Hans (Miss Montreal)

 

Ik heb thuis veel aanmoediging en steun gekregen. Als je ergens talent voor hebt, dan is het mooi en belangrijk dat ze thuis ook trots en blij zijn en met je meeleven. Maar het gaat niet alleen over talent. Muziek was ook een belangrijke uitlaatklep waar ik mijn emoties in kwijt kon. Dat heeft me heel erg geholpen. Ik weet dus uit ervaring hoe belangrijk het is dat een kind of puber een uitlaatklep heeft, de kans krijgt zijn of haar eigen pad te gaan. Ik weet hoe zwaar je het kunt hebben. 

Zorgen dat ieder kind een uitlaatklep heeft, is mijn motivatie om ambassadeur te zijn! 

Doe mee met de Jeugdfonds Geefmaand en maak kans op twee kaartjes voor mijn show in Ahoy op 25 & 26 maart 2022! 

Sanne

Bekijk voor je doneert, de spelvoorwaarden. Als je hier doneert, gebruiken wij je gegevens voor het uitvoeren van de winactie. Zo kunnen wij je e-mailadres gebruiken om je eventueel te benaderen voor de winst van één van de ambassadeursprijzen. Hoe wij verder omgaan met jouw gegevens bij deze donatie kun je lezen in ons Privacystatement.

De trekking voor deze winactie vindt plaats op donderdag 6 januari 2022. De winnaar wordt dezelfde dag per e-mail op de hoogte gebracht.