Shanice van de Sanden

You can't donate or start fundraising anymore
from €1,000 (19%)
You can't donate or start fundraising anymore
1 op de 11 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Deze kinderen kunnen niet deelnemen aan sportieve of culturele activiteiten omdat er thuis te weinig geld is. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt voor deze kinderen de contributie of het lesgeld. 

Shanice van de Sanden

 

"Kinderen moeten zichzelf als mens kunnen ontwikkelen. Dat is heel belangrijk. En daarom moeten ze de mogelijkheid hebben om te kunnen sporten, ook al hebben hun ouders geen geld. Dat is precies de reden dat ik ambassadeur ben van het Jeugdfonds." 

Help jij mee kinderen te laten voetballen? Doe mee en maak kans op één van de door Shanice beschikbaar gestelde prijzen: 

  • Gesigneerde voetbal; 
  • Gesigneerde kledingset; 
  • Gesigneerde voetbalschoenen.
     

Bekijk voor je doneert, de spelvoorwaarden. Als je hier doneert, gebruiken wij je gegevens voor het uitvoeren van de winactie. Zo kunnen wij je e-mailadres gebruiken om je eventueel te benaderen voor de winst van één van de ambassadeursprijzen. Hoe wij verder omgaan met jouw gegevens bij deze donatie kun je lezen in ons Privacystatement.

De trekking voor deze winactie vindt plaats op donderdag 6 januari 2022. De winnaars worden dezelfde dag per e-mail op de hoogte gebracht.