Sjeng Schalken

You can't donate or start fundraising anymore
from €1,000 (6%)
You can't donate or start fundraising anymore
1 op de 11 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Deze kinderen kunnen niet deelnemen aan sport omdat er thuis te weinig geld is. Het Jeugdfonds Sport Limburg betaalt voor deze kinderen de contributie of het lesgeld. 

 

Sjeng Schalken


Sjeng Schalken is voormalig Nederlands proftennisser. Schalken trad in 1994 toe tot het profcircuit. Van 1996 tot 2006 maakte hij deel uit van het Nederlands Davis Cup-team, en stond op 21 april 2003 elfde op de ATP-wereldranglijst, hetgeen zijn hoogste positie ooit was.
 

“Ik vind het Jeugdfonds het mooiste fonds dat er is. Kinderen uit gezinnen met weinig financiële middelen zijn extra kwetsbaar. Je ziet dat ze sneller in een sociaal isolement terecht komen. Het Jeugdfonds maakt het mogelijk dat ze lekker mee kunnen sporten in de vereniging die ze leuk vinden. Dat maakt hen weerbaarder en sterker!” 

Doe mee aan de Jeugdfonds Geefmaand en maak kans op een kledingset van SjengSports.

 

Bekijk voor je doneert, de spelvoorwaarden. Als je hier doneert, gebruiken wij je gegevens voor het uitvoeren van de winactie. Zo kunnen wij je e-mailadres gebruiken om je eventueel te benaderen voor de winst van één van de ambassadeursprijzen. Hoe wij verder omgaan met jouw gegevens bij deze donatie kun je lezen in ons Privacystatement.

De trekking voor deze winactie vindt plaats op donderdag 6 januari 2022. De winnaar wordt dezelfde dag per e-mail op de hoogte gebracht.