Tom Hiebendaal

You can't donate or start fundraising anymore
from €1,000 (23%)
You can't donate or start fundraising anymore
1 op de 11 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Deze kinderen kunnen niet deelnemen aan sport omdat er thuis te weinig geld is. Het Jeugdfonds Sport Amsterdam betaalt voor deze kinderen de contributie of het lesgeld. 

 

Tom Hiebendaal


Sporten is één van de belangrijkste & leukste bezigheden voor een kind. Ik vind dat elk kind het recht heeft om zich te kunnen ontwikkelen door middel van sporten, helaas is dit alleen nog steeds niet zo vanzelfsprekend. Help jij mij daarom mee om vanaf het nieuwe jaar meer kinderen mee te laten doen aan sport?

Doe mee en maak kans op een hockeyclinic gegeven door mij voor jou en 3 vrienden!

Samen zorgen we ervoor dat elk kind mee kan doen!

Groeten,
Tom

Bekijk voor je doneert, de spelvoorwaarden. Als je hier doneert, gebruiken wij je gegevens voor het uitvoeren van de winactie. Zo kunnen wij je e-mailadres gebruiken om je eventueel te benaderen voor de winst van één van de ambassadeursprijzen. Hoe wij verder omgaan met jouw gegevens bij deze donatie kun je lezen in ons Privacystatement.

De trekking voor deze winactie vindt plaats op donderdag 6 januari 2022. De winnaars worden dezelfde dag per e-mail op de hoogte gebracht.