Tommy St. Jago

You can't donate or start fundraising anymore
from €1,000 (23%)
You can't donate or start fundraising anymore
1 op de 11 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Deze kinderen kunnen niet deelnemen aan sportieve of culturele activiteiten omdat er thuis te weinig geld is. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht betaalt voor deze kinderen de contributie of het lesgeld. 

 

Tommy St. Jago

 

Sporten brengt voor mij mensen bij elkaar, met wie dan ook, om te kunnen doen wat je leuk vindt. Hier krijg je energie van, maak je plezier en leer je enorm veel over het sporten maar ook van elkaar. En dat is iets wat ik iedereen gun, om het beste uit jezelf te halen maar ook vanuit de ander. Jij ontwikkelt door te sporten, dat mag iedereen! 

Enorm leuk als je meedoet met de Jeugdfonds Geefmaand, je maakt dan kans op een door mij gesigneerde trui!

Samen zorgen wij ervoor dat elk kind kan mee doen!

Groetjes,
Tommy

 

Bekijk voor je doneert, de spelvoorwaarden. Als je hier doneert, gebruiken wij je gegevens voor het uitvoeren van de winactie. Zo kunnen wij je e-mailadres gebruiken om je eventueel te benaderen voor de winst van één van de ambassadeursprijzen. Hoe wij verder omgaan met jouw gegevens bij deze donatie kun je lezen in ons Privacystatement.

De trekking voor deze winactie vindt plaats op donderdag 6 januari 2022. De winnaars worden dezelfde dag per e-mail op de hoogte gebracht.